Kurum Kodu : 719633
Kurum Adı : Şeyhler Aliseydi Güldaş İlkokulu
Faks : .
WEB Adresi : http://aliseydiguldasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Akçadağ Şeyhler mh,havaalanı yolu üzerinde olup Malatya merkeze 26 km dir.

vizyonumuz öğrencilerimizin hayallerin ulaşmasında en büyük destekçisi olmak

MİSYON
Biz; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenli, bilgi-teknik ve becerilerle donanımlı olarak hazırlamak için varız. 100 Yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bu gün de ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, Atalarının yüce değerlerine bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim öğretim kurumuyuz. Örgün eğitimin ilk ve temel basamağı olan bir ilköğretim kurumu olarak 6 – 14 yaş ilköğretim çağı öğrencilerine, ailelerine, bir üst öğrenim kurumuna, dolayısı ile ; TOPLUMA HİZMET SUNUYORUZ.

Öğretmen Sayısı : 6
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 75
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:20 - 14:20
Derslik Sayısı : 6 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (512 Kbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : yok
Isınma Şekli : kaloriferli(kömür)

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Akçadağ merkezine Bahri Yolu üzerinden 28 km uzaklıkta, Malatya merkeze 30 km uzaklıkta.
Ulaşım : Öğretmen servisi mevcut olup ayrıca her saat köye 500 mt mesafede tohma raçları geçmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Akçadağ ilçesine bağlı Şeyhler Mh. Havaalanı yolu üzerinde.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ