MALATYA / AKÇADAĞ - Şeyhler Aliseydi Güldaş İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında yapılan etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, öğrencilerimizin olası depremlere karşı hazırlıklı olması amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Aycan AYDIN ve 3/A Sınıf Öğretmeni Rabia UZUN tarafından öğrencimiz Umut İsa BAYRAK'ın evine veli ziyaretine gidildi.Ziyaret hoş sohbet ortamında tamamlandı.

Şbt

Yazdığı çocuk kitapları ile tanınan yazar Nurgül BEKTAŞ YAKIN okulumuzu ziyret etti. Öğrencilerimizle sohbet edip kitaplarını imzalayan yazarımızın ziyareti öğrencilerimiz tarafından sevinçle karşılandı.Yazarımız Nurgül Hanıma ve ziyaretine vesile olan  Rabia öğretmenimize tesşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı.

Ara

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri  yapılarak Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlandı.